Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBLEM S PLUĆIMA

Bayernova zvijezda koja se odbila cijepiti ima komplikacije izazvane koronom

Joshua KIMMICH (FC Bayern Munich) is out for the rest of the year due to lung problems !.
Anke Waelischmiller/Sven Simon
09.12.2021.
u 15:23

- Sretan sam što je karantena gotova. Dobro sam, ali još uvijek ne mogu trenirati zbog lakše lezije na plućima.

Veznjak minhenskog Bayerna Joshua Kimmich, koji se nije cijepio protiv Covida-19, a onda se zarazio krajem studenog, izašao je iz karantene, ali neće moći igrati prije 2022. zbog fizičkih posljedica zaraze, objavio je njemački prvoligaš.

- Sretan sam što je karantena gotova. Dobro sam, ali još uvijek ne mogu trenirati zbog lakše lezije na plućima - kazao je 26-godišnji nogometaš.

Kimmich će tako propustiti tri zadnje utakmice prvenstva koje se igraju u prosincu - doma protiv Mainza (11. prosinca) i Wolfsburga (17. prosinca) i u gostima kod Stuttgarta (14, prosinca).

Zadnju utakmicu za klub odigrao je 6. studenog protiv Freiburga. Nekoliko dana poslije toga poslan je iz njemačke reprezentacije zbog kontakta sa suigračem Niklasom Süleom koji se zarazio koronavirusom. Tako je propustio dvije utakmice Njemačke - protiv Lihtenštajna (9:0) i Armenije (4:1).

Ponovno je završio u karanteni 19. studenog jer je opet bio u kontaktu sa zaraženom osobom, a onda je i sam bio pozitivan na Covid-19.

Njegov izbor i inzistiranje na tome da se ne cijepi izazvali su dosta rasprave u Njemačkoj, a ministar unutarnjih poslova ga je čak  posebno pozivao da se cijepi jer šalje negativan signal javnosti.

Komentara 3

AN
anders800
08:27 10.12.2021.

Amer. Kanadsk hokejaska liga. Svi su cijepljeni i svaki klub je imal puno bolesnih.Pingvini imaju bolesno 8 igraca od 23.Nazive pisem na hrvatskom jer mi nece objavti post ak je na engleskom. Morski psi imaju bolesno 7 igraca.St Louis jee imal 8 bolesnih al ne u isto vrijeme .Senatori imaju bolesno 10 igraca u isto vrijeme . Otocani imaju bolesno 8 od 23 igraca . Harikeni imaju 2 bolesna igraca. Neznam kak je to uopce regularna sezona sa stalnim odgodama utakmica zbog bolesti.

PR
pravednik2
15:58 09.12.2021.

Naši internetski stručnjaci tvrde, Covid je zdraviji od cjepiva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije