Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UDARAC PO DŽEPU

Tako to rade Nijemci: Bayern žestoko kaznio zvijezdu koja se odbija cijepiti

Swen Pförtner/DPA/PIXSELL
21.11.2021.
u 10:06

Bayern je odlučio da Kimmich neće dobiti plaću za period koji će morati provesti u karanteni što iznosi oko 800 tisuća eura

Zvijezda Bayerna Joshua Kimmich u kratkom roku drugi put mora u izolaciju jer je bio u izravnom kontaktu s osobom koja je zaražena koronavirusom, a odbio se cijepiti pa će ga Bayern kazniti oduzimanjem dijela plaće. Njemački reprezentativac tako će ostati bez 800 tisuća eura.

Direktor Bayerna Hasan Salihamidžić poručio je da će se svi igrači kluba morati cijepiti jer je to jedini način da se prebrodi pandemija. Kimmich je tvrdio da nije protiv cijepljenja, no da bi radije pričekao dugoročna znanstvena istraživanja.

No, Bayern je odlučio da Kimmich koji godišnje zarađuje oko 20 milijuna eura neće dobiti plaću za period koji će morati provesti u karanteni što iznosi oko 800 tisuća eura. Postoji zakonska pozadina za tu odluku budući da u Bavarskoj odnedavno poslodavci nisu dužni plaćati necijepljene radnike dok su oni u karanteni.

Od igrača Bayerna nisu cijepljeni još Jamal Musiala, Serge Gnabry, Eric-Maxim Choupo-Moting i Michael Cuisance, a njemački mediji pišu da i njih očekuje razgovor s upravom kluba i obavijest o smanjenju plaće.

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar MicroCube
MicroCube
11:38 21.11.2021.

"Tako to rade Nijemci." I prije su radili tako.

ZN
znase
10:48 21.11.2021.

Nije prvi puta da njemci uskraćuju nešto zbog drugog ili drugačijeg mišljenja. Nekima su uskraćivali i slobodu, pa nakon toga i disanje….

TE
TenzinGyatso
11:51 21.11.2021.

Pranje mozga na lagano

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije