Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njemačka liga

Bayern kiksao kod Nürnberga koji je u nadoknadi promašio kazneni udarac

Bayern
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
28.04.2019.
u 20:54

Bayern sada ima dva boda više u odnosu na drugoplasiranu Borussiju Dortmund, koja je dan ranije u "ruhrskom derbiju" izgubila na svom stadionu od Schalkea sa 2-4

U posljednjoj utakmici 31. kola Bundeslige vodeći Bayern je u nedjelju u gostima kod predzadnjeg Nürnberga odigrao 1-1, s tim da domaćini u sudačkoj nadoknadi nisu iskoristili penal.

Nürnberg je poveo golom Matheuse Pereire u 48. minuti. Izjednačenje Bayernu donio je Serge Gnabry (75), ali u sudačkoj nadoknadi (90+1) domaćini nisu iskoristili penal, Tim Leibold je pogodio vratnicu.

Bayern
1/9

Na kraju je i Bayern, čiji je trener Niko Kovač cijelo drugo poluvrijeme šetao uz aut-liniju ljut kao ris, mogao doći do pobjede. No, u posljednjoj minuti sudačke nadoknade (90+5) Kingsley Coman je u kontranapadu sam izašao pred vratara domaćina i pucao ravno u njega.

Bayern sada ima dva boda više u odnosu na drugoplasiranu Borussiju Dortmund, koja je dan ranije u "ruhrskom derbiju" izgubila na svom stadionu od Schalkea sa 2-4.

Do kraja prvenstva Bayern kod kuće igra protiv Hannovera, u gostima s Leipzigom, te u zadnjem kolu dočekuje Eintracht Frankfurt, dok Borussia Dortmund gostuje kod Werdera, potom dočekuje Fortunu Düsseldorf i u zadnjem kolu ide u goste kod Borussije Mönchengladbach.

>> Pogledajte vrijednost hrvatskih reprezentativaca

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije