Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika odšteta

Bayern odustao od Alexisa Sancheza, a u utrku ušao Manchester City

Alexis Sanchez
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
30.06.2017.
u 00:26

Bayernovim ispadanjem iz utrke otvorila su se vrata Manchester Cityju, koji je spreman platiti 57 milijuna eura odštete te ispuniti Sanchezov zahtjev za godišnjom plaćom od 17 milijuna eura

Njemački prvak Bayern odustao je od dovođenja Alexisa Sancheza (28) jer Arsenal traži 57 milijuna eura, objavili su u četvrtak britanski mediji.

Osim zbog ogromne odštete, Bayern se "ohladio" i zbog toga što čileanski napadač traži godišnju plaću od 17 milijuna eura, po ćemu bi bio daleko najplaćeniji igrač njemačkog prvaka.

Sanchez je nedavno odbio produžiti ugovor sa Arsenalom, koji mu je nudio 14 milijuna eura po sezoni i zbog toga ga londonski klub mora prodati ovog ljeta ako želi nešto zaraditi, jer će za godinu dana Sanchez biti slobodan igrač koji može otići iz kluba bez odštete.

Bayernovim ispadanjem iz utrke otvorila su se vrata Manchester Cityju, koji je spreman platiti 57 milijuna eura odštete te ispuniti Sanchezov zahtjev za godišnjom plaćom od 17 milijuna eura.

Komentara 1

TR
truba
00:57 30.06.2017.

Taj lik to možda može u Kini dobit al u EU,neće sigurno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije