Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prilika

Aubameyang u Kini nude godišnju plaću od čak 30 milijuna eura!

Pierre-Emerick Aubameyang
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
29.06.2017.
u 22:14

Dosad su Paris St-Germain i Liverpool bili najozbiljniji kandidati kad je u pitanju transfer Aubameyanga, kojeg je Borussija Dortmund spremna pustiti ako netko ponudi 70 milijuna eura odštete

Najbolji strijelac Bundeslige Pierre-Emerick Aubameyang (28) mogao bi karijeru nastaviti u Kini, jer tamošnji prvoligaš Tianjin Quanjian nudi Borussiji Dortmund 80 milijuna eura odštete, objavili su u četvrtak njemački mediji.

Osim toga, kineski kub, čiji je vlasnik jedna farmaceutska kompanija, nudi gabonskom napadaču godišnju plaću od čak 30 milijuna eura.

Dosad su Paris St-Germain i Liverpool bili najozbiljniji kandidati kad je u pitanju transfer Aubameyanga, kojeg je Borussija Dortmund spremna pustiti ako netko ponudi 70 milijuna eura odštete.

Komentara 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije