Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BURNO I U TUNELU

Baš ne zna gubiti! Argentinac nakon senzacionalnog ispadanja udario navijača

Aguero navijač
Foto: Screenshot
1/6
20.02.2018.
u 08:04

Burno je bilo i u tunelu na poluvremenu, a u glavnim su ulogama bili treneri Paul Cook i Pep Guardiola.

Senzaciju su u osmini finala engleskog FA kupa napravili nogometaši trećeligaša Wigana koji su s minimalnih 1:0 pobijedili vodeću momčad prvenstva Manchester City.

Građani su od završnice prvog dijela imali igrača manje nakon što je isključen Delph, a gol odluke u 79. minuti zabio je Grigg u 79. minuti.

Domaći navijači nakon utakmice uletjeli su u teren, gdje je jedan od njih dobio udarac od Sergija Agüera. Argentincu je očito teško pao poraz, pa je navijača udario, no tu nije stalo. Navijač mu je nešto dobacio, pa je Argentinac opet krenuo prema njemu, no drugi navijači ubrzo reagirali i spriječili potencijalnu tučnjavu.

Burno je bilo i u tunelu na poluvremenu, a u glavnim su ulogama bili treneri Paul Cook i Pep Guardiola. Trener Cityja je tvrdio da je Delph prestrogo isključen, te mu je posebno zasmetala reakcija trenera Wigana koji je molio suca da isključi igrača građana. 

U tunelu je došlo do naguravanja, no na kraju je svaki trener otišao u svoju svlačionicu.

Komentara 2

Avatar southman
southman
08:23 20.02.2018.

Guardiola nikako da prihvati činjenicu da City u Engleskoj nikada neće imati status kao Barca u Španjolskoj tj. da najprije treba isključiti 100 protivničkih igrača dok dođe jedan Barcim na red !

KU
kurkomali
08:06 05.03.2018.

danas je 5. 3. 2018. a ovaj clanak je od 20.2.2018. 14. dan i vi nemate sta da pisete.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije