Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Domagoj Duvnjak

'Baš me zanima tko će biti naš novi izbornik i kada će biti predstavljen'

28.01.2015., Ali Bin Hamad Al Attiya Arena, Al Sadd, Doha, Katar - 24. svjetsko rukometno prvenstvo, cetvrtfinale, Hrvatska - Poljska. Domagoj Duvnjak.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Goran Stanzl/PIXSELL
19.02.2015.
u 21:58

Za rukometaša godine nominirao bih Steffena Weinholda. A našlo bi se tu mjesta i za Aarona Palmarssona.

Domagoj Duvnjak s Kielom bori se za naslov prvaka Njemačke, u Ligi prvaka njemački gigant je već odavno osigurao osminu finala.

- Cilj nam je bio da prođemo dalje kao prvoplasirana momčad i to smo uspjeli. Bez obzira na to tko će nam biti protivnik, nadamo se četvrtfinalu - rekao je Duvnjak u razgovoru za službenu stranicu EHF-a.

Zašto Hrvatska nije prošla u polufinale na SP-u u Kataru?

- Nakon teške utakmice s Brazilom nismo uspjeli sačuvati prednost od tri gola u drugom poluvremenu protiv Poljske. U posljednjim minutama odlučila su dva, tri šuta. To je sport, to je tako. Život ide dalje - rekao je Duvnjak.

Jeste li znali da će Slavko Goluža podnijeti ostavku?

- Nisam, saznao sam tek kada sam se vratio u Kiel. Slavko i ja sjajno smo surađivali u proteklih šest godina. Baš me zanima tko će biti novi izbornik i kada će biti predstavljen - poručio je Duvnjak, koji je ponovno nominiran za najboljeg rukometaša svijeta.

Iskreno, biste li glasali za Domagoja Duvnjaka?

- Dobro sam odigrao na Euru u Danskoj 2014. godine i s Hrvatskom sam dogurao do polufinala. Odradio sam dobro i svoju posljednju polusezonu u dresu HSV-a i dobro sam startao u Kielu. Međutim, da se mene pita, nominirao bih Steffena Weinholda. Prošle je sezone osvojio Ligu prvaka i iza njega je sjajna sezona u Kielu. Tu bi bilo mjesta i za Aarona Palmarssona.

>>Vojvođani pobjesnili na Linu Červara, pogledajte zbog čega

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije