Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bit će još puno pitanja
Povratak na članak

Barcin trener otkrio zašto Rakitić ne igra, to se Daliću neće svidjeti

Ne vjerujem da je pogođen time. To što nije igrao je ista vijest kao da ne igra Arthur Melo, Arturo Vidal ili Frenkie de Jong... - rekao je Valverde na konferenciji za medije u Barceloni uoči subotnje utakmice s Valencijom

Komentari 4

FR
fraca
21:00 13.09.2019.

Ništa, samo malo strpljenja i evo Ivana za par tjedana opet u startnoj

VL
RO
roland
20:19 13.09.2019.

U reprezentaciji nema više Subašića, Mandžukića, Ćorluke, nema Strinića, Vrsaljka, Kramarića, sve manje i u slabijoj formi će igrati Modrić, Rakitić, Jedvaj je sklon ozljedama, Ćaleta Car je na Maldivima, Pjace nema... Lovren treba naći klub gdje će igrati, uzz Brozovića, Badelja, Perišića, Rebića, Livakovića, Vlašića, Brekala. Petkovića, Oršića, doći će neki novi momci.

VL
Avatar krile11
krile11
10:10 14.09.2019.

I sto se od toga ne bi trebalo svidjeti Dalicu?

VL
DU
Deleted user
15:59 14.09.2019.

Ako Modric ostane ozljeden do tekme s madjarima i Rakitic ne igra e onda ce biti tesko uzeti sve tr ibodove jer na poljudu hrvatska igra tradicionalno ocajno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.