Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOMČAD S POTENCIJALOM

Dani Olmo pred transferom života, a nije riječ o Barci! Dobio bi priliku osvajati titule

World Cup - UEFA Qualifiers - Group B - Spain v Sweden
Marcelo del Pozo/REUTERS
21.12.2021.
u 13:30

Boubacar Kamara iz Marseillea također se već najavljuje kao potencijalni novi igrač, kao i Sergej Milinković-Savić, Amadou Haidara, Antonio Rudiger, Frenkie de Jong...

Dani Olmo nikad nije skrivao da želi zaigrati za Barcelonu, a nakon transfera iz Dinama u Leipzig pa viđenijih predstava u dresu Španjolske, transfer se nekako činio izglednim. Sve dok se u priču nije upleo Manchester United.

Engleski velikan ubrzano radi na kompletnoj promjeni momčadi jer bi klub mogli napustiti Paul Pogba, Dean Henderson, Anthony Martial, Jesse Lingard , Edinson Cavani, a već ove zime čak i Bruno Fernandes.

Boubacar Kamara iz Marseillea također se već najavljuje kao potencijalni novi igrač, kao i Sergej Milinković-Savić, Amadou Haidara, Antonio Rudiger, Frenkie de Jong... Vodstvo kluba obećalo je bonus od 8,5 milijuna funti treneru Ralfu Rangnicku ako uspije nagovoriti Erlinga Haalanda da se priključi crvenim vragovima.

U sve to odlično bi se ukomponirao Dani Olmo. Ta momčad imala bi daleko veći potencijal od Barcelone, koja će se sljedeće dvije sezone graditi iz temelja. Samim time, odlaskom u Englesku imao bi veću priliku osvajati trofeje, na što je navikao kao nogometaš Dinama...

Tek treba vidjeti koliko bi transfer iznosio jer s obzirom na sve želje Uniteda, 50 milijuna eura, koliko navodno Leipzig traži, moglo bi biti previše. No ako postoji velika želja, ništa neće biti prepreka za transfer.

 

Komentara 3

DU
Deleted user
15:56 21.12.2021.

Ovaj neobični običan Dinamovac, je klasa za sebe. Vrlo interesantna i pozitivna osoba. Želim mu svu sreću i zdravlje u životu i to u svakom pogledu.

Avatar teta_vlioleta
teta_vlioleta
13:46 21.12.2021.

Koji velikan uskoro dolazi po Luku Modrića??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije