Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKA FINANCIJSKA SITUACIJA

Barcelonin dug je ogroman, uzela novi kredit da isplati zaostale plaće

La Liga Santander - FC Barcelona v Atletico Madrid
ALBERT GEA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
20.05.2021.
u 15:07

Mediji tvrde da je Barcelonin dug porastao na ogromnih milijardu i 200 milijuna eura.

Nogometni velikan Barcelona, koja ima ogroman dug, osigurala je 500 milijuna eura kredita od američke investicijske banke Goldman Sachs, s tim da će 100 milijuna stići odmah kako bi se podmirile zaostale plaće igračima, objavili su talijanski mediji. 

Iako je Barca sa igračima sklopila dogovor koji joj omogućava odgodu isplate plaća, financijska situacija je tako teška da je kašnjenje plaća znatno prešlo granicu dogovorenog, pa su igrači bili spremni slučaj prezentirati Udruzi španjolskih nogometaša. Zbog toga je predsjednik kluba Joan Laporta morao hitno pronaći rješenje i našao ga je kod banke Goldman Sachs.

 Mediji tvrde da je Barcelonin dug porastao na ogromnih milijardu i 200 milijuna eura.

Ključne riječi

Komentara 1

DH
dalibor.hren
21:12 20.05.2021.

Kriv je Mamić!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije