Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAGANJE MOMČADI

Barcelona se pojačala Messijevim prijateljem: Aguero i službeno potpisao!

Reuters
31.05.2021.
u 17:04

Barcelona mu neće biti prvi klub iz La Lige jer u Atletico Madridu se probio, osvojio s njim Europsku ligu i europski Superkup pa se nakon toga 2011. zaputio u Manchester.

Barcelona je krenula u restrukturiranje momčadi, a kao jedan od glavnih aduta za iduću sezonu stiže Sergio Aguero, najbolji napada u povijesti Manchester Cityja, najuspješniji stranac koji je zaigrao u Engleskoj i vrsni golgeter.

Ne samo to, veliki je prijatelj sa sunarodnjakom Leom Messijem. Ugovor mu vrijedi do ljeta 2023. i u njemu stoji da ga prije njegova isteka zainteresirani ne mogu dobiti za manje od stotinu milijuna eura.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FC Barcelona (@fcbarcelona)

 

 

Argentinac će 2. lipnja napuniti 33 godine, što znači da nije baš mladić, ali njegove su sposobnosti neupitne, svakako može pomoći Barceloni iskustvom, znanjem i vještinama koje posjeduje.

Za City je zabio kroz deset sezona 260 golova, upisao 74 asistencije, osvojio 15 trofeja, što uključuje pet ligaških.

Također, Barcelona mu neće biti prvi klub iz La Lige jer u Atletico Madridu se probio, osvojio s njim Europsku ligu i europski Superkup pa se nakon toga 2011. zaputio u Manchester.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije