Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DE JONG POCRVENIO

Barcelona s igračem manje "čupala" bod u prvenstvu: Ovaj put protiv Cadiza

Reuters
24.09.2021.
u 00:01

Katalonci su u 65. minuti ostali s igračem manje jer je Frankie de Jong dobio dva žuta kartona unutar četiri minute.

Barcelona ni u ovom kolu nije uspjela zabilježiti pobjedu, ovaj put remizirala je na gostovanju protiv Cadiza (0:0). Uz to, morala je braniti taj bod obzirom da je ostala bez igrača u 65. minuti, kad je drugi žuti karton dobio Frenkie de Jong.

Dapače, dekoncentrirani Nizozemac dobio je dva žuta kartona unutar četiri minute i tako ostavio momčad na cjedilu. Svejedno, posjed lopte (68 posto) bio je na strani Barce. Istovremeno, na obje strane vidjeli smo samo po dva udarca u okvir.

Ali, zato je Cadiz imao dvije prilike za pamćenje, Barca jednu. U konačnici, Katalonci moraju biti zadovoljni bodom.

Nakon pet odigranih utakmica jedino što može radovati navijače jest činjenica da Barcelona još nema poraz. No triput je remizirala i s devet je bodova na sedmom mjestu. Uz utakmicu manje, iz koje bi joj tri boda odmah donijela četvrtu poziciju.

Na prvom mjestu je Real Madrid sa 16 bodova, slijede Atletico Madrid (14), Real Sociedad (13) i Sevilla (11). Cadiz je na 14. mjestu sa šest bodova iz šest utakmica.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

OB
Oblivion
10:41 24.09.2021.

Jad i bijeda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije