Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLIJEDI OPORAVAK

Vatreni operiran, ali poruka liječnika nije mu se svidjela: Izbivat će minimalno šest mjeseci!

Rijeka: Susret Hrvatske i Jordana u prijateljskoj utakmici
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/2
23.09.2021.
u 22:43

Već je pauzirao zbog identične ozljede, a po povratku na travnjak odmah ju je obnovio. Sad je operiran, gotovo dva mjeseca kasnije, ali to će mu donijeti povratak na teren za ne manje od pola godine.

Marko Rog (26) proživljava teške trenutke karijere zbog ozljede prednjeg križnog ligamenta, a vijesti s tim u vezi nisu sjajne – izbivat će još minimalno šest mjeseci.

Naime, povremeni hrvatski reprezentativac i nogometaš Cagliarija operiran je pa su liječnici imali bolji uvid u proces oporavka. S tim se informacijama potom oglasio i njegov klub te naveo da Marko odmah kreće na potrebne tretmane i općenito rehabilitaciju.

 

Zbog identične je ozljede morao pauzirati sedam mjeseci, no po povratku na travnjak 2. kolovoza u prijateljskom dvoboju s Augsburgom još jednom se ozlijedio. To je gotovo godinu i pol dana bez utakmica u nogama.

Ozljeda mu je onemogućila izboriti se za odlazak na Europsko prvenstvo i nametnuti se u momčadi koja se podosta izmijenila otkako je Marko posljednji put igrao u kontinuitetu.

Srećom, ne gubi optimizam i uvjeren je da će ponovno žariti i paliti kao u vrijeme kad se našao na oku Napolija i prodan je u taj klub u ljeto 2016.

Komentara 3

DU
Deleted user
01:13 24.09.2021.

Kakvi je to igrac bio u zadnjoj sezoni u Zagrebu, sam je rijesavao tekme, a nakon odlaska sve nizbrdo, slicno ko Pjaca, steta.

RA
R.adioT.elevizijaL.jestve
23:11 24.09.2021.

Ima vremena a i nije kod njega problem u glavi kao kod Halilovica i Corica , ako bude zdrav jos stigne napravit dobru karijeru

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
12:02 24.09.2021.

Možemo samo zamislii kako se osjećaju nakon silnih hvalospjeva u našoj ligi i odlasku te nikakvoj karijeri vani, novci tu ne igraju nikakvu ulogu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije