Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOBIČNO

Barcelona protiv Malage bez udarca u okvir gola!

Barcelona
Foto: FC Barcelona
25.09.2014.
u 08:43

Katalonci su prema protivničkom golu pucali 10 puta. Pet su puta bili neprecizni, a preostalih pet udaraca su blokirali domaći igrači.

Gledatelji na stadionu La Rosaleda u Malagi sinoć u vidjeli nešto nesvakidašnje. Barcelona u 90 minuta utakmice ni jednom nije pucala po golu!

Barcelona nije bila bolja i uobičajeno imala veći posjed lopta (67:33), no vratar Kameni ni jednom nije morao spašavati svoju mrežu.

Katalonci su prema protivničkom golu pucali 10 puta. Pet su puta bili neprecizni, a preostalih pet udaraca su blokirali domaći igrači.

Sve to nije previše zabrinulo trenera Luisa Enriquea.

- Bila je to najteža utakmica do sada. Nedostajalo nam je preciznosti u završnim metrima. No, naš gol nije bio u opasnosti. Nama je najvažnije da pronađemo Messija. Ako je on uključen u igru, uvijek ćemo biti puno opasniji - rekao je Enrique koji je remi pripisao pretrpanom rasporedu.

- Imamo utakmicu svaka tri dana. Igrači nisu strojevi - smatra Enrique.

Detaljnu statistiku igrača Barcelone možete pogledati na portalu Goal.com.

>> Barceloni nije pomogao ni Rakitić, Atletico pobijedio bez Mandže

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije