Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Luki 90 minuta

Barcelona pobijedila Real 2:1, Neymar zasjenio Messija i Ronalda

Luka Modrić
NPH/Pixsell
26.10.2013.
u 19:54

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić odigrao je vrlo dobru utakmicu, a na terenu je proveo svih 90 minuta

U 167. El Clasicu Barcelona je na Nou Campu pobijedila Real 2:1.

Katalonci su zasluženo došli do trijumfa, bili su bolji od Reala, posebno u prvom poluvremenu. Utakmica je počela klasičnim ispitivanjem snaga, niti jedna momčad nije puno riskirala pa nije ni bilo velikih prilika. No, u 19. minuti Iniesta je odlično uposlio Neymara koji je primio loptu na lijevoj strani, pucao Carvajalu kroz noge i pogodio suprotni kut Diega Lopeza.

Samo dvije minute kasnije Iniesta je i Messiju priredio zicer, ali Argentinac je pucao pokraj gola. Minutu prije odlaska na odmor Khedira je propustio veliku priliku za Real.

U nastavku je Ancelotti izvadio Ramosa i ubacio Illaramendija, a momčad iz Madrida zaigrala je nešto bolje. U 58. minuti Modrić je dao odličnu loptu Ronaldu u prostor, ali jaki udarac Portugalca brani Valdes.

Treba spomenuti i odličan udarac Benzeme koji je skoro slomio gredu, ali ubrzo nakon toga Alexis je riješio utakmicu. Izvanrednim lobom nakon asistencije Neymara zabio je za 2:0. Real je do kraja utakmice uspio samo smanjiti rezultat, strijelac je bio Jese.

Utakmicu je tako obilježio Neymar koji je već u svom prvom El Clasicu zabio gol i asistirao. Hrvatski reprezentativac Luka Modrić vrlo dobro je odradio svih 90 minuta.

Barcelona sada ima šest bodova više od Reala.

>>Ramos ljutit: Oštećeni smo, sudac je odlučio pobjednika!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije