Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG REFERENDUMA

Barcelona objavila: Pridružili smo se štrajku, nećemo trenirati!

Barcelona
Foto: Reuters/Pixsell
03.10.2017.
u 13:49

"Barcelona se priključuje općem štrajku u zemlji i zbog toga će klub u utorak biti zatvoren. Ni profesionalne ni mlade ekipe neće trenirati u utorak", stoji na twitter stranicama kluba.

Klubovi španjolske nogometne lige iz Katalonije Barcelona, Espanyol i Girona priključili su se općem štrajku koji se danas održava u toj pokrajini. 

Dok će se dio igrača prve momčadi Barcelone priključiti reprezentaciji na pripremama uoči predstojećih kvalifikacijskih utakmica za SP 2018., preostali igrači i članovi kluba neće trenirati

Barcelona
1/13

"Barcelona se priključuje općem štrajku u zemlji i zbog toga će klub u utorak biti zatvoren. Ni profesionalne ni mlade ekipe neće trenirati u utorak", stoji na twitter stranicama kluba. 

Klubovi Espanyol i Girona također su objavili priopćenja u kojima navode da se priključuju općem štrajku. 

U znak prosvjeda protiv nasilja koje su policijske snage iskazivale na Kataloncima dok se održavao referendum, Barca je odigrala utakmicu protiv Las Palmasa bez publike.

No, odluka da se igra utakmica izazvala je kadrovske posljedice u klubu. Zbog igranja utakmice dva su člana izvršnog odbora podnijela ostavke. Radi se o potpredsjedniku kluba Carlesu Vilarrubiui o Jordiu Monesu, objavio je predsjednik Barce Josep Maria Bartomeu. 

Klub je utakmicu koja je na rasporedu bila u nedjelju htio odgoditi, ali španjolska liga to nije dopustila. Da Barcelona nije odigrala tu utakmicu, Las Palmasu bi se pripisala pobjeda, a katalonskom klubu bi vjerojatno bili oduzeti bodovi. 

Komentara 1

Avatar Najsjajniji Hrvatski Vitez
Najsjajniji Hrvatski Vitez
14:13 03.10.2017.

Sad su u štrajku i igrače spokojno kao njihov manje talentirani odbjegli sin Olmo na balkanu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije