Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Talenti u izlogu

Barcelona na Etihadu pratila dvojicu Dinamovaca, otkriveno je tko su!

Amer Gojak Dinamo Spartak
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
1/4
03.10.2019.
u 09:43

Novinar lista čitateljima je objasnio zašto je Gojak igrao samo pola sata, ali i napomenuo tko ga sve drži na oku

Nogometni div Barcelona zaintersiran je za dvojicu Dinamovih igrača! Jedan je, pogađate, Dani Olmo, ali pomno prati i razvoj Amera Gojaka, reprezentativca Bosne i Hercegovine.

Donosi to jutros list Mundo Deportivo, čiji novinar ističe da je Goran Vučević bio taj koji je u ime Barcelone prisustvovao utakmici na Etihadu, te spominje i to da je Dinamove dragulje u ime Manchester Citya promatrao sportski direktor Txiki Begiristain.

- Gojaka su mogli vidjeti samo pola sata - navodi u nastavku novinar Mugiel Rico, koji potom čitateljima tog lista pojašnjava da je trener Dinama Nenad Bjelica na Gojaka posljednjih dana bio ljut jer su njegove taktičke pogreške dovele do poraza od Varaždina.

Spominje i to da su 22-godišnjeg reprezentativca ovoga ljeta željeli Sevilla, Betis, Schalke, Leverkusen, West Ham i Southampton, pa tome dodaje da ga Dinamo ljetos nije htio prodavati, baš kao ni mladog španjolskog reprezentativca.

Komentara 5

Avatar Django
Django
10:01 03.10.2019.

Ako Dinamo uspije Gojaka za pristojne novce uvaliti Barceloni ili Cityju, biti će to posao stoljeća. Osim što će zaraditi pat milijuna, bitno će ojačati svoje redove.

VE
Venera32
11:33 03.10.2019.

Joj, daj najte srati

NA
navik1952
17:02 03.10.2019.

..je, gledali ih kako se brane napunjenih gaca...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije