Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAKITIĆU 90 MIN

Barcelona kiksala na Mestalli, Real je sada na minus četiri

Barcelona - Valencia
Foto: Reuters
1/6
05.12.2015.
u 22:45

Ivan Rakitić odigrao je čitavi susret za Barcelonu.

Nogometaši Barcelone nisu uspjeli osvojiti puni plijen na teškom gostovanju kod Valencije. Susret na Mestalli završio je 1:1.

Katalonci su poveli golom Suareza u 59. minuti, no Valencia je pred kraj susreta stigla do izjednačenja i boda. U 86. minuti zabio je Mina nakon što je Paco napravio najveći dio posla.

Ivan Rakitić odigrao je čitavi susret za Barcelonu.

Barcelona (34) je sada na samo dva boda prednosti ispred Atletico Madrida (32) koji je danas svladao Granadu te četiri više od najvećeg rivala Real Madrida (30).

Inter na vrhu

Inter je u 15. kolu talijanskog prvenstva kod kuće svladao Genou s 1:0 i tako barem privremeno preuzeo vrh ljestvice od Napolija.

Gol za pobjedu crno-plavih postigao je Ljajić u 59. minuti. Oba hrvatska nogometaša u Interu ušla su s klupe. Marcelo Brozović dobio je drugo poluvrijeme, dok je Ivan Perišić igrao od 75. minute.

>> Cristiano Ronaldo se razljutio jer je Karim Benzema zabio gol, pogledajte reakciju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije