Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TURBULENTNO RAZDOBLJE

Barcelona je pronašla novog trenera. AS: Klub se već dogovorio sa slavnim Nijemcem

LaLiga - FC Barcelona v Rayo Vallecano
Foto: ALBERT GEA/REUTERS
1/4
23.05.2024.
u 20:38

Xavi je u siječnju najavio da će otići na kraju sezone, no malo zatim se s Joanom Laportom pojavio na konferenciji i kazao kako ipak ostaje. Sada se pak predomislilo vodstvo kluba te žurno traži novoga trenera

Nakon nekoliko preokreta, čini se da će Barcelona od iduće sezone ipak imati novog trenera. Kako piše španjolski AS, Xavi Hernandez bi trebao otići, a na klupi bi ga trebao naslijediti Hansi Flick. Nijemac je uz druge velike momčadi vodio Bayern i njemačku reprezentaciju. Prema pisanju španjolskih medija sportski direktor kluba Deco, sastao se s Flickom u Londonu te dogovorio suradnju na dvije godine.

Čitavo pitanje trenera Barcelone poprilično je zamršeno tijekom ove sezone. Xavi je još u siječnju najavio da će otići na kraju sezone. Bio je voljan odreći se dijela iznosa koji bi mu trebao biti isplaćen tijekom iduće sezone, ukoliko njegovi pomoćnici budu isplaćeni u cijelosti. 

VIDEO Barcelona u problemima; Istražuju ih zbog korupcije

Situacija se kasnije promijenila i Xavi je na press konferenciji zajedno s raznježenim Joanom Laportom objavio da ipak ostaje u klubu. Naposljetku su se ipak predomislili čelnici katalonskog kluba. Poznato je kako će Xavi voditi nedjeljnu utakmicu protiv Seville, no potom bi trebali uslijediti razgovori s čelnicima kluba.

Španjolski mediji navode kako se Flick već priprema za preuzimanje Barcelone učenjem španjolskog jezika. Dodaju i da je odbio ponudu Chelsea koji je dao otkaz Mauriciju Pochettinu. Laporta je i ranije pokušao dovesti velike njemačke trenere poput Juliana Nagelsmanna i Thomasa Tuchela, a možda s Flickom konačno uspije.

GALERIJA Modrić i Ćorluka na krovu, legende među navijačima... Sjećate se zadnje Dinamove fešte na Trgu?

LaLiga - FC Barcelona v Rayo Vallecano
1/16

Komentara 1

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
22:14 23.05.2024.

Herr Flick će voditi Barcelonu. Hoće li sa sobom povesti i plavokosu ađutanticu Helgu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije