Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Silvio Berlusconi

Barca polovicu uspjeha može pripisati sreći!

Berlusconi
23.08.2011.
u 15:12

Talijanski premijer i prvi Milanov čovjek Silvio Berlusconi složio se da je Barcelona najbolja momčad na svijetu, ali s dozom sreće

Talijanski premijer i prvi Milanov čovjek Silvio Berlusconi složio se da je Barcelona najbolja momčad na svijetu, ali s dozom sreće.

– Barcelona? To je najbolja momčad u Europi. No, igračko znanje i taktika 50 posto je utkano u njihov uspjeh. Preostalih 50 posto može se pripisati nevjerojatnoj sreći – istaknuo je Silvio Berlusconi.

Ključne riječi

Komentara 4

DH
dalibor.hren
15:24 23.08.2011.

Sinjor Silvio je u pravu: Barcelona ima jako puno sreće. Ali ne zbog razloga koje navodi Berlusconi nego zato jer su okupili najbolju ekipu...

KU
kukuriku
16:06 23.08.2011.

Berlusconi je pomalo-nostalgicán, jer njegov Milan nije ono cá je nekada bija..., a u igri Barca-Milan, Barca bi im servirala 5-komada \"a la-carte\" !!

CP
copy paste
17:50 23.08.2011.

kako god bilo njegov milan više nema ni taktike i znanja,niti sreće.tako da su na kraju 100% slabiji od barcelone.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije