Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Barcina sedmica

Neville sam sebi skočio u usta, a evo zašto je Nou Camp skandirao bivšem Realovcu

Denis Čerišev
Foto: UESyndication/PIXSELL
1/5
04.02.2016.
u 10:47

– Barcelona je dobra momčad, sjajna momčad, no da sam ja izgubio 7:0, ne bih mogao doći kući pogledati svojoj obitelji u oči – kazao je prije 10 mjeseci Neville.

Barcelona je razmontirala Valenciju sa 7:0 i već u prvoj polufinalnoj utakmici riješila pitanje prolaska u finale Kupa kralja. A Gary Neville, trener šišmiša, bio je silno razočaran nakon visokog poraza.

– Ovo je jedno od najgorih iskustava koje sam doživio u nogometu, ali neću dati ostavku. Naši navijači nisu zaslužili ovakvu utakmicu – kazao je Englez, no ono što je posebno zanimljivo jest izjava od prije 10 mjeseci kojom je sam sebi skočio u usta.

– Znamo vidjeti momčadi koje dođu na Nou Camp i izgube 5, 6 ili 7:0. Barcelona je dobra momčad, sjajna momčad, no da sam ja izgubio 7:0, ne bih mogao doći kući pogledati svojoj obitelji u oči – kazao je tada Neville.

A sinoć je ovacije na Nou Campu dobio jedan Realovac. Točnije, bivši igrač kraljevskog kluba, Rus Denis Čerišev. Kad je u 58. minuti ušao u igru, dobio je veliki pljesak navijača Barcelone koji su ga ironično nagradili za izbacivanje Reala iz Kupa kralja budući da je igrao iako zbog žutih kartona nije imao pravo nastupa. 

 

– Ne smeta mi to. Koncentriran sam jedino na svoju igru, a posljednjih tjedana naučio sam lekciju – izjavio je Čerišev.

>>Barcelona se poigrala s Valencijom: Suarez zabio 4, a Messi 3 gola!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije