Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Portugal Open

Banu prvo zlato, sa Zovkom uzeo i srebro u parovima

Ivor Ban i Lovro Zovko
Foto: Privatna arhiva
15.11.2019.
u 15:07

Ban je osvojio prvo mjesto u pojedinačnoj konkurenciji što mu je prva zlatna medalja na ITTF turnirima.

Hrvatski juniori Ivor Ban i Lovro Zovko okitili su se medaljama na Portugal Openu, ITTF turniru koji se igra u Guimaraesu. Ban je osvojio prvo mjesto u pojedinačnoj konkurenciji što mu je prva zlatna medalja na ITTF turnirima.

Dosad je bio u nekoliko finala i polufinala, ali u Portugalu se popeo na najvišu stepenicu pobjedničkog postolja. U polufinalu je s 4:0 svladao Španjolca Vilardella, a potom u finalu Čileanca Burgosa s 4:2.

Na to zlato pridodao je i srebro u paru s Lovrom Zovkom, u finalu su poraženi od Francuza Dorcescua i Lebruna s 3:2.

U pojedinačnoj konkurenciji Borna Petek i Filip Borovnjak su zaustavljeni među 32, a Lovro Zovko, Leon Šantek i Bruno Petek među 64.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije