Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SENZACIJA

Banić i Radošević srušili NBA prvake - San Antonio Spurse!

ALBA
Foto: ALBA
08.10.2014.
u 23:05

ALBA je u Berlinu bila bolja sa 94:93.

San Antonio Spursi su aktualni NBA prvaci i već 28. listopada kreću u obranu titule, ali da su daleko izvan forme pokazao je poraz od 93:94 u posljednjoj sekundi protiv berlinske Albe!

Susret se igrao u Berlinu pred 14 tisuća gledatelja i malo tko je mogao očekivati ishod na kraju! Posebno jer se igralo četiri puta po 12 minuta, što je specifično za NBA, ali ne i za ostatak košarkaškog svijeta.

Ne može se reći ni da Spursi nisu bili potpuni jer igrali su svi najjači igrači, a Parker je zabio 28 poena, Leonard 14, baš kao i Duncan. Zakazao je Ginobili sa sedam.

Kod Albe je najviše zabio McLean (18), koji je i donio pobjedu u posljednjoj sekundi. A treba spomenuti i da su u momčadi Saše Obradovića igrali naši Leon Radošević (5) i Marko Banić (6).

>> San Antonio osvojio peti naslov, Leonard MVP finala

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije