Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASISTIČKA I ANTISEMITSKA PORUKA?

Balotelli opet u problemima: Htio ispasti smiješan, a uvrijedio Židove

Mario Balotelli
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
02.12.2014.
u 10:45

Balotelli je objavio fotografiju Super Marija uz poruku da taj lik iz videoigara ima karakteristike raznih rasa. No, ispod toga je napisao: – Skače kao crnac i grabi novčiće poput Židova

Napadač Liverpoola Mario Balotelli ponovno je problemima, ovaj put zbog objave na Instagramu. Balotelli je pokušao poslati antirasističku poruku, no na kraju ga optužuju za rasizam i antisemitizam.

Balotelli je objavio fotografiju Super Marija uz poruku da taj lik iz videoigara ima karakteristike raznih rasa. No, ispod toga je napisao:

– Skače kao crnac i grabi novčiće poput Židova.

Balotelli je objavu ubrzo izbrisao, no svejedno je pod istragom Engleskog nogometnog saveza. Prijeti mu i do pet utakmica suspenzije.

– Svjesni smo objave koja je odmah uklonjena. Klub će razgovarati s igračem o ovoj temi – rekao je glasnogovornik Liverpoola.

Balotelli se na Twitteru ispričao.

– Moja mama je Židovka, zato svi šutite. Ispričavam se ako sam ikoga uvrijedio. Objava je trebala biti antirasistička i humoristična – napisao je Balotelli.

>> Balotelli se muči u Liverpoolu jer mu nedostaje kćer Pia

Komentara 2

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
12:06 02.12.2014.

Balotelli je usvojeno dijete. Usvojila ga je obitelj židovskih korijena s juga Italije. Mislim da nije bio svjestan što je napisao, sumnjam da je imao rasističkih namjera.

Avatar atrpimir
atrpimir
11:24 02.12.2014.

duhovitost mu je kao i kod autora članka....smiješna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije