Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KUDA ĆE SLAVNI MARIO?

Balotelli između Brazila i Engleske

italian Serie A soccer match Italian Serie A Soccer season 2019/20
LM/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELL
20.11.2020.
u 09:34

Međutim, mediji na "Otoku" već duže vrijeme pišu kako je "zločesti dečko talijanskog nogometa" korak do prelaska u Barnsley. Balotelli je već igrao u Engleskoj gdje je Manchester Cityem osvojio naslov prvaka i FA kup

Bivši talijanski nogometni reprezentativac Mario Balotelli (30) bira između prelaska u redove engleskog drugoligaša Barnsleya ili brazilskog prvoligaša Vasco da Game, pišu talijanski mediji.

Balotelli je trenutačno slobodan igrač nakon što je dobio otkaz u Bresciji jer nije dolazio na treninge.

- Nije san dovesti Balotellija u Brazil, već naša stvarnost - rekao je sportski direktor Vasco da Game Fabio Cordella.

- Radimo s Minom Raiolom kako bi doveli jednog od najboljih igrača na svijetu u Vasco - dodao je Cordella.

Međutim, mediji na "Otoku" već duže vrijeme pišu kako je "zločesti dečko talijanskog nogometa" korak do prelaska u Barnsley.

Balotelli je već igrao u Engleskoj gdje je Manchester Cityem osvojio naslov prvaka i FA kup, a kratko je nastupao i za Liverpool.

Talijanski nogometaš često se selio, igrao je i za Inter, Milan, Nicu i Marseille, a za Italiju je skupio 36 nastupa i postigao 14 golova.

Barnsey je trenutačmo na 16. mjestu od 24 kluba Championshipa, baš kao i Vasco da Gama u brazilskom prvenstvu. No brazilska Serie A ima 20 klubova.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije