Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEVERKUSEN

Ballack i Adler uz ovacije se oprostili od Bayera

Ballack Adler
Foto: Pixsell
1/9
28.04.2012.
u 18:09

Ballacku je upravo Bayer bio odskočna daska za veliku karijeru u Bayernu i Chelseaju

Legendarni njemački nogometaš Michael Ballack (35) i njegov suigrač Rene Adler (27) oprostili su se u 33. kolu njemačkog prvenstva od Bayera iz Leverkusena. Iskusni veznjak završava svoju sjajnu karijeru dok će vratar od sljedeće sezone braniti boje HSV-a. Publika ih je ispratila uz velike ovacije, a kako i ne bi kad su velik dio svoje karijere proveli upravo tamo.

Ballack je boje apotekara branio od 1999 do 2002, kada počinje najbolje razdoblje u njegovoj karijeri. Prešao je tada u Bayern na četiri sezone, pa isto toliko odradio u Chelseaju da bi se 2010. ponovno vratio u Leverkusen.

Adler je dijete Bayera. Nakon početaka u rodnom Leipzigu, od 2000. godine je u dresu od kojeg se danas oprašta. Već šest godina vratar je prve momčadi, nakon što je četiri odradio u B ekipi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije