Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izjava za el pais

Balić: Mislim da je moja reprezentativna karijera gotova!

Ivano Balić (1)
Sanjin Strukić/Pixsell
23.01.2013.
u 10:34

– Kada se osjećaš dobro i ponosan si na svoj rad, osvajaš trofeje. A onda ih želiš osvajati ponovno. Želim osvojiti još nešto veliko

I tijekom Svjetskog prvenstva Ivano Balić i dalje je neizostavna tema. Iako je hrvatskim novinarima nedostupan, Balić se španjolskim novinarima, izgleda, lakše otvara.

– Bilo mi je žao što me Slavko Goluža nije pozvao, ali to je život. Dečki su mladi i moraju odrasti zajedno za Rio. Mislim da je moja karijera u reprezentaciji gotova – rekao je za El Pais. No, to je izjavio prošloga tjedna, prije dolaska na utakmicu reprezentacije i susreta sa Zoranom Gobcem, nakon čega je Gobac hrvatskim medijima najavio da bi Balić još mogao igrati u reprezentaciji u sljedećem ciklusu.

Autor članka Balića je u tekstu prozvao genijalcem, a upitao ga je ima li sa 33 godine još uvijek motiva...

– Kada se osjećaš dobro i ponosan si na svoj rad, osvajaš trofeje. A onda ih želiš osvajati ponovno. Želim osvojiti još nešto veliko. Ove sezone previše sam se trudio, razmišljao, umjesto da sam se opustio i igrao – zaključio je Balić.

>>>Balić se vraća u reprezentaciju, možda i Metličić

Ključne riječi

Komentara 8

MA
majstor
11:36 23.01.2013.

svaki dan se pitam jel to Vecernji ili sam slucajno otvorio "Balic blog". Nije da je los igrac, ali ne mora svaka izjava biti naslov clanka.

PO
portugisac
11:07 23.01.2013.

To nema smisla ti stalni žalopjevni napisi o Baliću. Dečki super igraju i umjestu da između njih izdignu novoga Balića oni ih umaraju sa "lanjskim snijegom". Balić je Bio dobar kad je bio dobar. U Srbiji je više lopti predao protivniku nego što je dao golova. Treba ga slaviti ali ne sa njim lujudima po glavi udarati. On da je htio mogao je to u tišini sa Golužom riješiti. Uvijek se znalo tko kosi tko vodu nosi. Ajde novinari dižite moral za večerašnju utakmicu. A možda nas Goluža iznenadi i večeras Balić zaigra.

MM
MMarko657
11:06 23.01.2013.

Ako je gotovo, velika je to šteta. Ako već nije najbolji srednji vanjski kojeg Hrvatska ima (što mise ipak čini da je), sigurno doprinosi popularnosti rukometa i sporta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije