Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rukomet

Balić: Gledao sam uživo El Clasico, bilo mi je dosadno

Ivano Balić
Dalibor Urukalović/Pixsell
29.11.2010.
u 10:12

- U odnosu na utakmicu u Flensburgu, sada smo puno bolje odigrali u obrani. Postigli smo puno laganih pogodaka, rekao je Ivano Balić

Ivano Balić odigrao je još jednu u nizu svojih sjajnih utakmica. Imao je desetak asistencija i k tome je još postigao četiri pogotka.

– Ma, glavno da smo pobijedili. U odnosu na onu utakmicu u Flensburgu, sada smo puno bolje odigrali u obrani. Imali smo dosta kontri i postigli smo puno laganih pogodaka – rekao je Ivano.

Nakon ove pobjede ostali ste u igri za jedno od prva dva mjesta.

– Idemo polako. Suparnik po suparnik. U subotu je Bosna. To moramo pobijediti, a onda nastavak slijedi tek nakon svjetskog prvenstva – istaknuo je Balić.

Hoće li danas gledati veliki španjolski nogometni derbi između Barcelone i Reala?

– Ne, nogomet me ne zanima. Bio sam na jednom derbiju, završilo je 3:3, a meni je bilo dosadno – istaknuo je Balić.

Gorazd Škof nakon dugog vremena ponovo je bio onaj pravi.

– Hvala na čestitkama. Moralo je i meni konačno krenuti. Odigrali smo sjajno 45 minuta, a onda smo u posljednjih 15 minuta primili neke lagane pogotke. Kao da je nestalo koncentracije, i to nam se ne smije događati. Moram pohvaliti Ivana koji je odigrao nekoliko lucidnih akcija – istaknuo je Škof.

Marino Marić nije igrao puno, ali je iskoristio jednu sjajnu asistenciju Balića i postigao pogodak.

– Lako je igrati kada imamo Ivana. Stvarno je legenda, kako samo zna podvaliti loptu – zaključio je kružni napadač zagrebaša.

Komentara 2

ZM
zmaj5
11:03 29.11.2010.

E moj Baliću ako je i od tebe,previše je

JS
John_Smith
11:47 29.11.2010.

pa nije ništa loše rekao, nogomet je dosadan i precijenjen sport, koji pumpa marketing, business i plaćeni mediji. ne postoji ni jedan sport u kojem doslovno možes ne prijeći centar i pobijediti utakmicu, pa čak i dobiti prvenstvo kao grčka europsko, bunker bunker, gazi trgaj, te eventualno kontra... i to je kao lijep sport...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije