Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povjerio se prijatelju

Otkrivena velika tajna Garetha Balea i Luke Modrića

Football - Atletico Madrid v Real Madrid - UEFA Champions League Final - Estadio da Luz, Lisbon, Portugal - 24/5/14 Real Madrid's Luka Modric (L) and Gareth Bale celebrate with the trophy after winning the UEFA Champions League  Mandatory Credit: Action I
07.08.2017.
u 09:51

Luka Modrić i Gareth Bale veliki su prijatelji još iz razdoblja igranja za Tottenham

Na pomolu je još jedan veliki nogometni transfer, barem tako tvrde engleski i španjolski mediji. prema njihovim navodima Gareth Bale blizu je potpisa za Manchester United.

Jose Mourinho želi složiti momčad koja bi se borila za naslov prvaka Engleske, zbog čega je već doveo Lindelof, Lukakua i Matića, a dovođenje slavnog Velšanina bila bi kruna prijelaznog roka.

United je već pripremio novac, negdje oko 100 milijuna eura, koliko je Real platio Tottenhamu kada ga je dovodio u Madrid. S obzirom na to da kraljevski klub želi dovesti Kyliana Mbappea, novac od eventualne Baleove prodaje bio bi im nužan za taj transfer.

Španjolski Don Balon tvrdi da je priča zapravo prilično realna pa tako uvjeravaju svoje čitatelje da se Bale već pohvalio svom prijatelju Luki Modriću. Navodno mu je poslao poruku na WhatsApp i napisao da je sve spremno za njegov odlazak i potpis za Manchester United.

No, čak i da je istina da Bale odlazi iz Reala i da je blizu potpisa za crvene vragove, priči tu nije kraj jer engleski mediji tvrde da se u posao želi uključiti i Chelsea. I engleski prvak zainteresiran je za njegovo dovođenje, a Bale bi prije potpisa zasigurno želio čuti i njihovu ponudu.

Sve u svemu, transferi su se zahuktali i pred nama je puno zanimljivih dogovora u kojima se novac, očito, neće štedjeti...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije