Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gradonačelnik Splita

Baldasar: Šuker mora znati da HNS nije zagrebački savez!

'03.05.2013., Split - Ivo Baldasar, kandidat SDP-a za gradonacelnika Splita Photo: Ivana Ivanovic/PIXSELL'
Ivana Ivanović/PIXSELL
09.01.2014.
u 12:19

- Na ponudu Splitsko-dalmatinske županije nisu uopće odgovorili. Županija je dala sasvim korektan prijedlog

Gradonačelnik Splita u razgovoru s novinarima osvrnuo se na izjavu predsjednika HNS-a Davora Šukera kako će se Zagreb kandidirati za domaćinstvo Eura 2012. te da će se tamo graditi nogometni centar.

- Šukerova izjava je krajnje nekorektna. HNS bi trebao biti hrvatski, a ne zagrebački nogometni savez i morao bi raditi i razmišljati tako. Ne dirajući se u grad Zagreb, HNS bi trebao razmišljati o Hrvatskoj, a ne o jednom gradu. Prethodno su imali saznanja da su ministar Jovanović i Vlada skloniji da to ide u Split, jer drže kao i ja da je Split primjereniji na nekoliko načina. Split je poznat kao sportski grad, ima bolju klimu i stadion koji traži manje iznose za uređenje. Mi s 10 milijuna eura potpuno obnovimo Poljud i okolinu. Prema tom izjava Šukera i HNS-a eksplicitno govoreći o Zagrebu je potpuno nekorektna - rekao je Baldasar i dodao:

- Na ponudu Splitsko-dalmatinske županije nisu uopće odgovorili. Županija je dala sasvim korektan prijedlog, a i nama bi to donekle odgovaralo, jer bi vjerojatno dolazili u Split, ali oni na to nisu uopće odgovorili.

Komentara 16

Avatar Idler 3
Idler 3
16:12 09.01.2014.

Kad političari stanu odlučivat o nečem ovakvom onda su i izjave isto takve - nikakve, politikantske, jeftine i glupe !!!

Avatar MK
MK
16:45 09.01.2014.

...nije - ali je Zagreb glavni grad Hrvatske.

Avatar jure23
jure23
12:39 09.01.2014.

druže baltazar ostavi se ti hns i nogometa, uhvati se priprema za iduću "paradu" u to se najbolje razumiješ!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije