Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podržava zahtjeve
Povratak na članak

Baldasar putuje u Zagreb: Sa Mornarom će razgovarati o smjenama u HNS-u

- Ne idemo razgovarati s HNS-om, a u Ministarstvu nas čekaju ministar Mornar, njegov zamjenik Roko Andričević i Tomo Paškvalin koji je zadužen za sport - rekao je Baldasar.

Komentari 18

DU
Deleted user
14:48 01.12.2014.

Kad bi ministar mogao nekog smijeniti to bi već odavno učinio Jovanović, ali to su želje Baldasara...

VL
Avatar MilaneseBolognese
MilaneseBolognese
15:07 01.12.2014.

"Sa Mornarom će razgovarati o smjenama u HNS-u", što drugo reći nego skandalozno. Politika se ne smije miješati u rad HNS-a jer inače je mogući scenarij suspenzija od strane FIFA-e i UEFA-e, to se je već mnogo puta događalo i to u pravilu u zaostalim afričkim zemljama i diktaturama. HNS je udruga građana i tu se država nema što miješati u unutarnji rad dok god je on zakonit, drugovima iz Splita bi netko trebao objasniti da više nisu glavni oni tamo gore partijskom komitetu i da smo u demokraciji. Partija se je isto tako željela dokopati HOO-a i ubaciti svoje ljude unutra različitim ucjenama i prijavama, naravno bezuspešno, a tako će završiti i ovaj pokušaj!

VL
Avatar imotska115
imotska115
15:04 01.12.2014.

Koliko si ti novca prolio u Hajduk i sada Vam je netko drugi kriv zasto Hajduk ne osvaja prvenstva u Hrvatskoj i vanka. U zapadu nema takvog kluba da ga financira grad nego vec od ulaznica i dobrih reklama od sponsera. Prestanite krivit druge, pravo Vam kaze Mamic pocistite svoje smece onda u Zagreb.

VL
NO
Nordovest
16:50 01.12.2014.

A zašto idu u Zagreb? Na "prosvjedu" su podržali parolu ZG=BG pa što onda ne idu rađe u BG. Tamo su se ionako nekada dok je Hajduk bio Titov klub dogovarali. sad će Hajduk biti prvak pa onda dvije godine Zvezda, pa Partizan, onda moramo dati Vojvodini pa opet Hajduk.....i misle komunisti da će opet tako. E, neće moći, Baldasar će vlasništvo grada nad Hajdukom morati štititi kontrolom poslovanja a ne partijskim direktivama.

VL
DU
Deleted user
18:41 01.12.2014.

Najbolje bi bilo da te napušene i drogirane sa rive dovedete da vode hns kao što vode hajduk u grad split

VL
DO
dodotatino
16:24 01.12.2014.

Ovi se neće otrijeznit dok nas UEFA ne izbaci iz kvalifikacija za EP. Još nije izrećena kazna za Milano a ovi i dalje doljevaju ulje na vatru. Bolje bi bilo da se gopodin gradonačelnik pita što je sa ostalim sportovimaa u Splitu gdje nema Mamića i HNS-a i koliko su na uštrb drugih sportova financirali Najdug d.d.

VL
DO
dodotatino
16:30 01.12.2014.

Ostatak delegacije ne putuje iz Splita jer ih je većina sa adresom u Zagrebu.

VL
MA
matildica
17:17 01.12.2014.

nemaš li ti gradonačelniče pametnijeg posla zacijelo nemaš gradonačelnik si grada u kojem nema sirotinje u kojem nema nezaposlenih u kojem ruže cvjetaju kud god se okreneš sam prosperitet a kako i nebi bio kad oni koji za kruh nemajui bio kad oni koji za kruh nemaju garantiraju za miljunske gubitke tvoga kluba

VL
DO
dobar
17:51 01.12.2014.

Sto Baldasar ima uopce razgovarati o smjenama sto on ima sa sportom kao politicar, zar nebi mu bilo pametnije da se u Subotu zapitao pa kakovo to dogadanje naroda na rivi pa ovi na rivi podrzavaju nerede na sportskim terenima , prekide utakmica zar je njima mjesto na stadionima , Baldasare najprije to sredite a onda se treba upustati u smjene u HNS, ocito je svima da Suker ne obavlja svoj posao na zadovoljavajuci nacin ali za to postoje institucije a ne riva . Baldasare zar niste vidjeli koliko mrznje se stvaralo na rivi prema Zagrebu a za sto da se stite huligani. Baldasare sredite huligane najprije to truje Hrvatski sport and HNS to je poslije lako srediti. Ima razloga zasto huliganai nisu mogli u zagrebu na stadion, Jedini Hajduk, Dinamo i HNS placaju najvece kazne u Evropi za huliganstvo a vi Bldasare to podrzavate.

VL
JA
JackRussell
18:23 01.12.2014.

Sam ovaj pokušaj Baltazara je u najmanju ruku skandalozan...baš me zanima šta će reći ministru "čujte, gle, ono, mi ne možemo biti prvaci, pa vi morate smijeniti HNS nema druge"....jad i bijeda

VL
JA
JackRussell
18:22 01.12.2014.

"ministar Vedran Mornar, njegov zamjenik Roko Andričević i Tomo Paškvalin " pogled na ova imena više nego jasno pokazuje zašto baltazar putuje na razgovor......samo neka pripazi da ne bi slučajno zalutao prema beogradu kako se moglo čuti neki dan u splitu

VL
BU
budagigo
19:18 01.12.2014.

smjene u kojem hns-u? u hrvatskoj narodnoj stranci?

VL
VO
vojvo
20:11 01.12.2014.

baldasaru kad si tako pametan reci zbog čega nisi smijenio brbića kad te nije poslušao i smanjio si plaću koju ima odgovor je jednostavan bojiš se rulje i sada misliš da možeš zahtijevati da se smjene vrh HNS-a prvo počisti u svom hajduku pa ćeš vidjeti da nisu krivi ni HNS ni Mamić nego lopovi koji rade u hajduku i makni huligane od navijača pa ni hajduk zbog njih neće više moći nitko kažnjavati ništa lakše samo treba imati malo hrabrosti ali po tvojim potezima se vidi da ti to nemaš nego ćeš za svoju nesposobnost radije optužiti drugog tipično komunističko ponašanje.

VL
DU
Deleted user
20:35 01.12.2014.

Kako će jadan Hajduk sa ovakvim likovima naprijed. Dok god se Tito novi ne pojavi ništa od Hajduka.

VL
VS
Votum_separatum
20:26 01.12.2014.

Ovo više nije normalno,Uefa jaaavii see!

VL
BU
budagigo
20:13 01.12.2014.

ajde neka dođu možda se u zagrebu saberu jer kod nas vlada normalna klima za ovo doba godine,dok je u spalatu najtoplije vrijeme za ovo doba godine od kada postoji službeno mjerenje,a poznato je što južina može napraviti dalmatinskom umu te kako na njega pogubno utječe.i stari dubrovčani u dubrovačkoj republici poznato je bili su blaži i tolerantniji na nepodopštine počinjene za doba južine.

VL
LI
list68
17:16 01.12.2014.

Po cijenu većih nereda ne treba popustiti Mamiću, i "HNS", u ovom sastavu. Ili odlazak Mamića, i raspuštanje "HNS", ili totalna radikalizacija stanja. Sada je trenutak da ih se smijeni, dopustimo li im da se sada izvuku, nećemo imati šanse dok je Mamić živ.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.