Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hajduk

Balakov u gađanju vratnica bolji i od Anasa Sharbinija

'                               '
''
28.06.2011.
u 16:06

Posljednji Hajdukov trening na Kupresu protekao je u opuštenom ozračju koje je stvarao trener. Dolazak Japanca Masahika Inohe je dogovoren, ali potvrde tog posla neće biti dok igrač ne dođe u Poljud

Oazu hlada Hajduk je napustio, s kupreških 12 stupnjeva bijeli se vraćaju na nekoliko dana rada na splitskih tridesetak u hladu.

No, u Poljudu će Hajduk odraditi samo nekoliko treninga, već 4. srpnja trener Krasimir Balakov igrače vodi u austrijski Bad Kleinkircheim. U tom poznatom skijalištu brusit će bijeli formu za novu sezonu.

- Što se tiče vremena, bit će slični uvjeti kao i na Kupresu, temperatura između 10 i 15 stupnjeva je ono što tražim - rekao je Balakov o austrijskom dijelu priprema, na kojem će se Hajduk sučeliti s Bakuom, Steauom i Bursom.

Te tri utakmice bit će pravi test mogućnosti Hajduka. Balakov vjeruje da će mu se u Austriji priključiti barem još jedan igrač. To bi mogao biti japanski reprezentativac Masahiko Inoha čiji je dolazak već dogovoren, ali dok se ne pojavi na treningu ništa se sa sigurnošću ne može tvrditi. Sjetite se priče o Foxiju Kethevoami, i on je bio siguran, pa se ipak na kraju nešto zakompliciralo. Što se tiče Inohe, sve je u rukama predsjednika kluba Hrvoja Maleša koji dovršava taj posao. Ali, i još nekih ljudi.

- Nastojimo dovesti još neke sponzore u Poljud. Vjerujemo da će biti uspješno - optimističan je Maleš.

Posljednji trening Hajduka u Kupresu protekao je u opuštenom ozračju. Bugarski trener s njemačkom idejom discipline malo se opustio, natjecao se sa svojim pomoćnicima Gruevom i Arsovom, te Anasom Sharbinijem u gađanju vratnica. Naravno, pobijedio je Balakov, a oni zločestiji komentirali su kako ga nitko nije ni smio pobijediti.

Kasnije je Balakov pucao i slobodnjake, na vrata je stao trener vratara Zoran Varvodić. Svjedoci kažu da nije bilo loše. Ni s jedne strane.

Komentara 3

BZ
Branko Zajec
16:31 28.06.2011.

Po svemu mi se čini, da je najveće pojačanje Hajduka- Balakov. Još da ga nagovore da se igrački aktivira, bio bi to pun pogodak. Još uvijek trči bolje od pola ekipe, a znanja ima više od cijele ekipe.

Avatar astronautkinja
astronautkinja
16:35 28.06.2011.

zanima me koje ce igrace Balakov vodit u Austriju ... neki na Kupresu ne zasluzuju bit

LU
luanti
17:37 28.06.2011.

nemam ništa protiv ovakvih tekstova treba ih biti još više ali Dinamo je dopodne odigrao utakmicu i nigdje nema ni slova o utakmici

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije