Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kako parirati Englezima

Balakov shvatio u čemu je problem: Igrači su preniski

'23.07.2011., Stadion Poljud, Split - Prijateljska nogometna utakmica izmedju NK Hajduk i FC Barcelona odrzana povodom stotog rodjendana Hajduka. Balakov i Guardiola nakon utakmice Photo: Ivana Ivanov
'Ivana Ivanovic/PIXSELL'
25.07.2011.
u 08:42

Hajdukov trener Krasimir Balakov s osmijehom je primio čestitke Pepa Guardiole i okrenuo se onom što ga čeka

Takav je on tip. Sada mu je najvažnije da njegovi igrači ostanu čvrsto na zemlji, da ne polete nakon hrabrih 0:0 protiv najbolje svjetske momčadi.

Nije dugo trebalo, Bugar je shvatio da je glavni nedostatak njegova Hajduka visina. Braniči James (174 cm) i Lima (177) malo su viši od žileta, Inoha je stoper koji ima 179 centimetara, i to u kopačkama, u sredini terena nema razbijača, Andrić je sa svojih 183 cm među najvišima, a napadači Vukušić (177) i Vuković (176) spadaju u red niskih špiceva.

Jedini Vejić (192) odskače od Hajduka, čija cijela momčad bez teškoća može stati u dizalo!

Cijeli tekst pročitajte u ponedjeljak u tiskanom izdanju Večernjeg lista.

Komentara 12

DH
dalibor.hren
16:28 26.07.2011.

Vjerojatno je znao sve o igračima i prije potpisa ugovora. Sad im jedino može staviti ciglu na glavu. Nek se pohvali svojom visinom. (a bio je klasa)

VK
vječni krojf
09:12 25.07.2011.

Igraci mu moraju ostati cvrsto na zemlji poslije hrabrih 0:0 protiv najbolje momcadi svijeta.Nitko u Splitu jos nezna dali je to doputovalaFC Barcelona ili neki drugi gradski klub pojacan sa nekim igracima i FC Barca.Bugar je strasan trener,ali vidjet cemo kako dugo.

DA
Dak1807
09:52 25.07.2011.

Treba ih navući ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije