Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Završni turnir

Bajić: Kompletni smo i u dobroj smo formi

14.07.2020.
u 14:07

O kvaliteti sudionika dovoljno govori činjenica da su sva četiri kluba igrala Ligu prvaka i to prilično uspješno

I dok još ne znamo kako će Regionalna vaterpolska liga izgledati sljedeće sezone (ako je uopće i bude), u utorak i srijedu doznat ćemo u Dubrovniku pobjednika ove.

U polufinalnim dvobojima završnog turnira u Gružu danas se najprije sastaju Mladost i hercegnovski Jadran (u 19 sati), a potom Jug i splitski Jadran (20.30). Finale se igra u srijedu u 20 sati, a sve utakmice prenosit će Arenasport.

O kvaliteti sudionika dovoljno govori činjenica da su sva četiri kluba igrala Ligu prvaka i to prilično uspješno. Može li Mladost do još jednog finala, pitali smo njezina trenera Zorana Bajića.

– Hercegnovljani se već mjesec i pol dana pripremaju kroz crnogorsku reprezentaciju kojoj daju čak devetoricu igrača. Imaju nekoliko sjajnih pojedinaca i odlično su vođeni.

Oni tu utakmicu shvaćaju vrlo ozbiljno i nastojat će što bolje predstavljati ne samo svoj klub i grad nego i cijelu Crnu Goru. Ozbiljan je to i respektabilan suparnik, ali mi smo u dvije polufinalne utakmice našeg doigravanja ušli u natjecateljsku formu, kompletni smo i ipak će o nama ovisiti tijek utakmice – napomenuo je Bajić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije