Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izgubio životnu bitku

Na Badnju večer preminuo 20-godišnji napadač

Edu Ferreira
Foto: Twitter Boavista
25.12.2017.
u 11:10

Ferreira je prošao sve mlađe selekcije Boaviste i prošle godine, svega nekoliko mjeseci prije dijagnoze karcinoma, debitirao je za prvu momčad

Na Badnju večer u bolnici u Portu u 20. godini života preminuo je napadač Boaviste Edu Ferreira. Mladom napadaču prošle je godine u studenom dijagnosticiran karcinom, a bitku s opakom bolešću izgubio je u nedjelju navečer.

"Edu je preminuo, ali nas nikad neće napustiti. Ovaj ćemo dan posvetiti da se prisjetimo lijepim vremena koja smo dijelili. Od danas još je jedna zvijezda na nebu", stoji u priopćenju Boaviste.

Ferreira je prošao sve mlađe selekcije Boaviste i prošle godine, svega nekoliko mjeseci prije dijagnoze karcinoma, debitirao je za prvu momčad.

Edu Ferreira
1/7

Komentara 4

IL
ilijan
11:41 25.12.2017.

Pokoj vječni daruj mu gospodine

DU
Deleted user
11:22 25.12.2017.

Jbt iz naslova prvo pomisliš da je preminuo neki terorist - napadač.

US
USA
11:24 25.12.2017.

I to je vijest za Bozic, da je no name napadac iz neke Boaviste preminuo. Vi novinari ste stvarno izgubili osjecaj za svoj posao i stalno bombardirate narod trivijalnim stvarima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije