Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLAVI MERCATO

Badelj prvi na redu za prodaju ovoga ljeta

\'sport 25.10.2009.Zagreb, Maksimir - 12. kolo Prve Hrvatske nogometne lige, susret izmedju NK DInamo i NK Cibalija.Milan Badelj. Photo: Antonio Bronic/VLM\'
Antonio Bronic/PIXSELL
11.04.2011.
u 08:40

Dinamova trgovačka strategija mijenja se iz dana u dan

Kako je sve izvjesnije da Šime Vrsaljko zbog neigranja neće postići visoku cijenu, barem ne ovoga proljeća, Mamić pošto-poto mora prodati barem jednog igrača kako bi namaknuo novac za investiranje u pojačanja.

U prvom je planu sada kapetan Milan Badelj, čija je forma konstantna, a potražnja za njim nikad nije bila upitna. On zbog neigranja za A reprezentaciju ne može u Englesku, ali aktualno je zanimanje dvojice bundesligaša, Bayera i Werdera. Dečko iz Gajnica svira svoje posljednje taktove u Maksimiru...

Ključne riječi

Komentara 5

SA
SI aka SI
09:47 11.04.2011.

tak je Dasović, a ako ne smijeni Vahu, mogao bi barem npr. trenera golmana. Samo da Dasović ispadne prorok

SE
senior
10:10 11.04.2011.

Ne treba se obazirati na Dasovićeve špekulacije. On živi od pisanja a novine od prodaje. Sve što može prodati novine je za novinara dozvoljrno. Kada nema aktuelnih događanja onda ih novinari izmišljaju. Dok se izredaju sva piskarala iz svih dnevnihh i sportskih tiskovina biti će rasprodan sav Dinamo, nebi me čudilo da prodaju i Dinamovog čuvara Jožu i kuharicu Baricu.

ST
Stojko
10:39 11.04.2011.

A kako Dasović tako dobro to zna??? A ja mislio da je prvi na redu Sammir!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije