Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOVREN "CVJETAO"

Badelj nakon loše partije: Bolje me ništa ne pitajte...

Hrvatska Wales (1)
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/9
27.03.2013.
u 08:02

– Bez ove pobjede ona nad Srbijom ne bi nam ništa značila. Sada smo si kupili mir do Škotske – kazao je Srna

Među prvima iz svlačionice je izjurio Dejan Lovren, čiji je sjajan pogodak vratio Hrvate u igru.

– Loše smo ušli u utakmicu, cijela momčad je podbacila, jednostavno nismo igrali kako znamo. Zasluženo smo primili pogodak. Potom smo dosta razgovarali u svlačionici, u nastavak ušli samouvjereno, odlučni preokrenuti. Promijenili smo sustav igre, prvi put zaigrali 3-5-2 i to je dosta dobro izgledalo – kazao je Lovren.

Kako ste vidjeli svoj pogodak?

– Znao sam da ću jednom i ja pogoditi ovako. Tko zna, možda ga više nikada neću ovako zabiti – nasmijao se.

Prekršaj za jedanaesterac je postojao?

– On se (Ledley) dobro postavio, dobro je pao, iako je kontakta bilo. Samo sam se nasmijao kada ga je dosudio, nisam se išao buniti. Ma frajer je jednostavno dobro odglumio, netko i nakon bezazlenoga dodira lijepo padne – dodao je Dejan, kojemu je ovo bio drugi pogodak za vatrene. Prvi je postigao protiv Malte u La Valletti.

Heroj Eduardo nije bio odveć euforičan.

– Drago mi je da mogu pomoći momčadi na visokoj razini, no najvažniji je uspjeh momčadi. Bilo je teško, ali uzeli smo tri boda. Wales je imao šansu i za rezultat  2:0. Moglo je biti svašta jer nismo ušli u utakmicu kako treba. No, pokazali smo karakter i zasluženo pobijedili – kazao je Eduardo.

Pogled na rasplet skupine?

– Sve je ostalo isto, još smo daleko od Brazila. Vodimo mrtvu trku s Belgijom, vjerojatno će o prvom mjestu odlučivati naša međusobna utakmica u Maksimiru – dodao je drugi strijelac reprezentacije, iza Šukera.

Kapetan Darijo Srna priznao je da je momčad nakon Srbije fizički i psihički istrošena.

– Loše smo ušli u utakmicu, nismo dobro kontrolirali loptu, a Pletikosa je imao dvije sjajne obrane. U nastavku smo dominirali, stvarali i šanse, ponekad nismo imali ni sreće. Čestitam izborniku na odluci o promjeni taktike, Lovren je zabio krasan gol, a Dudu uvijek zabije kada treba. Bez ove pobjede ona nad Srbijom ne bi nam ništa značila. Sada smo si kupili mir do Škotske – kazao je Srna.

Pokušali smo nešto čuti i od Badelja, ali...

– Radije ne bih nakon ovakve utakmice – kazao je razočarani Miki.

>> Štimac: Izvadio sam Sammira zbog idiota koji su mu zviždali!

>> Potpuni preokret u Walesu! Dudu donio pobjedu u 87. minuti!

>> ANKETA Lovren: Nepostojeći penal? Ne bih se složio

>> Wilmots: Hrvatska je favorit! Rekao sam to prije 8 mj., i dalje je tako

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije