Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAVIJAČI NA PRESICI!

Štimac: Izvadio sam Sammira zbog idiota koji su mu zviždali!

Wales Hrvatska (1)
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/5
Autori: td, av/VLM
27.03.2013.
u 00:33

Na presicu u Walesu nepozvan je došao jedan navijač Hrvatske i provocirao izbornika pitanjem o Sammiru, na što mu je Štimac poručio da napusti prostoriju

Na presici na stadionu Liberty izbornik Igor Štimac priznao je bez mnogo razmišljanja ono čega su svi nakon utakmice s Walesom bili svjesni – presudila je sreća. Ovoga puta, za razliku od dosadašnjih situacija, Fortuna je pomazila Hrvatsku.

Večeras smo bili sretniji nego inače, a Wales je igrao neusporedivo bolje nego u prvoj utakmici protiv nas. U prvom poluvremenu nismo bili precizni i brzi u dodavanju, nismo se dovoljno kretali i bili smo sretni da nismo primili i više od jednog gola. Molio sam Boga da se to ne dogodi. Nismo imali ni dovoljno svježine, što sam i očekivao nakon pražnjenja protiv Srbije. Modrić i Rakitić uopće nisu bili u utakmici, a iznenadilo me da je tako podbacio i Miki (Badelj) – kazao je Štimac.

Ponovio je kako je pogodio s izmjenama, posebno s uvođenjem Olića koji je napravio razliku.

Dopalo ga je i pitanje o Sammiru, je li Brazilac podbacio?

– Ne, nije podbacio. Njega sam zamijenio zbog nekoliko idiota među našim navijačima koji su mu počeli zviždati, pa sam mislio da bi to moglo poremetiti koncentraciju ostalim igračima – kazao je Štimac, na što mu se obratio jedan navijač Hrvatske, koji je bez novinarske akreditacije ušao u prostoriju za press:

– Nije li bolje da ga onda uopće nema u momčadi? – pitao je navijač.

– Tko ste vi? – uzvratio je Štimac dvojici iz publike.

– Napustite prostoriju, ti nisi novinar, a nisi ni navijač Hrvatske – dodao je staloženim tonom.

Komentar na pobjedu Belgije?

– Mi smo ovom pobjedom korak bliži prvom mjestu od Belgije – zaključio je izbornik

>> Lovren: Nepostojeći penal? Ne bih se složio!

>> Potpuni preokret u Walesu: Eduardo donio pobjedu u 87. minuti

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije