Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakav crni petak

Badelj i suigrači bježali iz hotela u 4.30 ujutro zbog "požara"!

'Hamburg\'s croatian midfielder Milan Badelj (L) and Dortmund\'s Dortmund\'s striker Marco Reus (C) vie for the ball during the German Bundesliga football match Hamburg vs Dortmund on September 22, 20
'CARMEN JASPERSEN'
24.11.2012.
u 14:28

Na kraju se ispostavilo da je protupožarni alarm koji se oglasio namjerno i bez razloga uključila nepoznata osoba

Nogometaši HSV-a sigurno su danas ujutro provjeravali na kalendaru nije li možda petak 13., jer su imali neviđeno puno peha za vrijeme gostovanja kod Fortune u Düsseldorfu. Kao prvo, izgubili su utakmicu, kao drugo, izgubili su ponajboljeg igrača Rafaela van der Vaarta zbog ozljede i kao da to nije bilo dovoljno, imali su prisilno ustajanje u 4.30 ujutro.

Naime, u hotelu u kojem su odsjeli oglasio se protupožarni alarm pa su svi gosti morali biti evakuirani iz zgrade. Ispostavilo se kako je riječ o lažnoj uzbuni jer je protupožarni alarm pokrenula nepoznata osoba na 12. katu koja je prvo koristila aparat za gašenje požara, a onda petljala i po detektoru dima.

Na twitter profilu HSV-a samo su neposredno nakon prisilnog napuštanja hotela napisali: "Hotel evakuiran. Vikend postaje sve bolji i bolji..."

U sobe su se Milan Badelj i društvo vratili nakon otprilike 20 minuta...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije