Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMALI SU ULAZNICE

Bad Blue Boysi izbačeni sa stadiona na Islandu! Razlog je podosta bizaran...

Foto: Screenshot/HNTV
1/6
14.07.2021.
u 00:06

Šteta je što se tako nešto dogodi, tih desetak navijača ni po čemu nije narušavalo sigurnost na stadionu.

Dinamo je pobijedio Valur u gostima 2:0 pa s ukupnih 5:2 prošao u drugo pretkolo Lige prvaka, gdje ga čeka ciparska Omonia. Na čije se tribine možda "prošvercaju" navijači plavih.

Naime, u Reykjaviku se na omanjem stadionu koji prima 1200 gledatelja našla skupina Bad Blue Boysa, kod kojih su se mogli vidjeti rekviziti s prekriženim likom Zdravka Mamića. Ujedno, čuli su se usred prijenosa, a zatim nestali.

Kako piše 24sata, zaštitari su ih udaljili s tribine jer je gostujućim navijačima zabranjeno posjećivati utakmice. Problematično je to što se radi o osobama koje su zadovoljile sve kriterije ulaska u zemlju, koje žive na Islandu i koje su kupili ulaznice.

13.07.2021., stadion Hlidarendi, Reykjavik, Island - Druga utakmica 1. pretkola UEFA Lige prvaka, Valur - GNK Dinamo. Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

I mirno gledali utakmicu do 31. minute, kad su se razotkrili glasnim navijanjem i razgovorm između sebe na hrvatskom jeziku. Naravno, zbog pogotka Luke Ivanušeca za 1:0. Nažalost, onaj Mislava Oršića u 89. minuti nisu vidjeli... Šteta je što se tako nešto dogodi, tih desetak navijača ni po čemu nije narušavalo sigurnost na stadionu.

>>> Dinamova 22. titula prvaka Hrvatske

Ključne riječi

Komentara 17

HE
Herceg56
07:09 14.07.2021.

Bravo Dinamo,ovi su zavidni Dinamu i ne znaju da medalja ima dvije strane,pamti pa vrati.

PP
Pucvala_premium.2
08:17 14.07.2021.

Zar im nitko nije rekao da su Mamici uhiceni , sad treba prekrizit Tomu pede..ra , zato sto neda stadion Dinamu i ukida gradske novce klubu , da moze rodne prajdove i semafore financirat

BO
Bogodol
07:12 14.07.2021.

Drago mi je što su ih izbacili, dosta više rata protiv Zdravka Mamića, pa ja da ga toliko mrzim ne bih više navijao za taj klub, pojedini kre.. su radili razne diverzije i štetili Dinamu a ko fol navijaju za Dinamo. Dinamo je jedini klub koji je imao antinavijače, pomračenje uma.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije