Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRATIO SE
Povratak na članak

Babić prokomentirao Hrginu borbu pa mu vrijeđao boksačko znanje

-  To je velik meč za Hrvatsku, za sve nas. Jako dobar meč. Stvarno mi je drago bilo, ali sve dok nisam vidio presicu. Samo ću se nadovezati na jednu sekundu. Moram, izgorjet ću...

Komentari 2

ZI
zimerman
04:08 10.03.2021.

Babiću , jednog dana kada te Hrga nokautira ti ćeš da skužis tu razliku i konačno ćeš shvatiti šta je pravi teški nokaut . Prestani da se sramotiš po medijima budi profesionalan i poželi sreću našem Hrgovicu ,budi čovjek pa pa ćemo i tebe voljeti i podržati isto kao i njega

VL
LU
lukathereem
06:57 10.03.2021.

Babić vrijeđa nečiju inteligenciju pa kaže ;što me je više boljelo više sam trenirao i - na kraju mora na operaciju, stvarno je inteligentan..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.