Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASTAVLJA SE 'BORBA'
Povratak na članak

Babić opet podivljao na Hrgu: Što si on j***no umišlja? Razbit ću mu facu na ulici

"Želi da se Joseph Parker bori s njim na 'short notice'. Pa što si ti je**no umišljaš, tko si ti? On (Parker) je svjetski prvak, a ti si je**na 'Kocka'. Nevjerojatno, ali zbog tog intervjua, razbit ću mu facu"

Komentari 11

IV
Ivica079
10:40 09.01.2022.

Kakav primitivac , derikarta bio po Cajkam i odjednom je ulični borac. Jako nekulturan lik ne mogu ga nazvati sportašem. Zašto bi Hrgović prihvatio borbu sa ovakvim neodgojenim likom?

VL
IV
IvicaKerempuh
10:43 09.01.2022.

Gospon Babić, sa tim načinom govora dokazuješ samo da si obični uličar. meni je jako žao da se Hrvati tako izražavaju, ali šta češ, šta je tu je....

VL
Avatar CROCLEUNA
CROCLEUNA
11:08 09.01.2022.

Pazi ovu retoriku 'tko je on? Što si on umišlja, obična kocka...' Babiću, tip je osvajač olimpijske medalje, a koja je tvoja legitimacija? Osim blebetanja. Ma, možda bi trebao Hrga stvarno nalupati ovog brbljavog izbacivača..

VL
DU
Deleted user
10:41 09.01.2022.

nemaju škole i još se u glavu lupaju. ne treba osuđivat

VL
ZI
zimerman
00:21 10.01.2022.

Sve se može završiti sportski i kulturno .Ukratko ću obijasniti situaciju : Babić već 2-3 godine izaziva i personalno provocira Hrgovica ,,,traži meč sa njim bilo gdje u Hrvatskoj tvrdi da će ga pobijediti i uništiti u tom meču . Hrgović konačno prihvata tu borbu sa uslovima da pobijednik dobija sav novac ,sto bi trebalo da budu perfektni uslovi za Babica . Dakle HRABRI Babicu vrijeme je da uhvatiš sam sebe za svoja m… i da odradiš taj meč sto godinama “priželjkuješ “. Ja personalno njih obojicu kao boksere poštujem i cijenim i želim im velike uspijehe . Mislim da se meč između njih dvojice nikada nece dogoditi jer Babic jednostavno zna da je Hrga tehnički bolji i da ima jače udarce jednostavno nisu na istom nivou . Hrgović 90% Babic 10% to vam je statistička istina a sve ostalo je sreća .Dakle Babicu prihvati taj meč ili prestani s…. I sramotiti se .

VL
FI
fidel
10:53 09.01.2022.

zašto uoće objavljujete znanstvene razmirice ovih intelektualaca..to mi objasnite? Zašto im dajete na važnosti?

VL
Avatar nitko i ništa
nitko i ništa
10:53 09.01.2022.

Prijete si kao da je jedan u Canberri,a drugi u Zagrebu,a zapravo ih fizički dijele 3 km zračne linije.

VL
Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
19:17 09.01.2022.

Legenda kaže da su se Babiću toliko užarile ruke od držanja Hrginih testisa da mu i nakon 3 godine još uvijek isijavanju

VL
PS
Petar.Stijena
10:35 09.01.2022.

Polako mi se čini da su obadva seronje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.