Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI IZBORNIK

Babić nakon pobjede: Protiv Crne Gore očekujem da imamo više koncentracije

Hrvatska - Tunis
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/7
08.01.2017.
u 21:53

- U utakmici protiv Crne Gore očekujem da puno bolje zatvaramo pivotmena i da nastavimo u tim trenucima igrati s više koncentracije - rekao je Babić.

Nakon pobjede protiv Tunisa 35:30 u prvom susretu Croatia Cupa u Umagu izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Željko Babić bio je zadovoljan partijom koju su pružili njegovi igrači.

- Odradili smo ciljeve koje smo zacrtali za ovu utakmicu. Jedini problem smo imali što smo u ranoj fazi utakmice ostali bez Stipe Mandalinića, pa je u drugom poluvremenu cijelo vrijeme morao igrati Mamić što je bilo veliko opterećenje za njega. Mandalinić je dobio nezgodan udarac oko kuka i vidjet ćemo sutra kakva će biti situacija i hoće li moći nastupiti - kazao je u nedjelju izbornik Babić.

U posljednjoj utakmici Croatia Cupa u ponedjeljak Hrvatska igra protiv Crne Gore (18 sati), koja je u subotu protiv Tunisa odigrala 31:31.

- U utakmici protiv Crne Gore očekujem da puno bolje zatvaramo pivotmena i da nastavimo u tim trenucima igrati s više koncentracije - zaključio je Babić.

 Najefikasniji u redovima Hrvatske bio je Manuel Štrlek sa sedam golova. On je zadovoljan onime što su pokazali hrvatski rukometaši, ali misli da još ima puno prostora za napredak.

- Odigrali smo dobru utakmicu, pobjedu nismo doveli u pitanje niti jednog trenutka. Također, igrali smo brzo kao što smo i najavljivali i zabili smo puno golova. Naravno kad igraš takav brzi rukomet onda ima i malo više grešaka. No, za takav rukomet smo se odlučili i ja sam siguran da će to dobro izgledati na Svjetskom prvenstvu - izjavio je Štrlek.

Komentara 1

SS
sokac sa drave
09:45 09.01.2017.

Bojim se da nemamo golmana jer nevjerujem da Stevanovic moze ponoviti onu formu od zadnjeg natjecanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije