Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stimulacije Andorcima
Povratak na članak

Ayali posao u IGH, Escuri u Dinamu

Uoči utakmice Engleske i Hrvatske u studenom 2007. Rusima je trebao neriješen rezultat ili naša pobjeda da bi otišli na EP u Austriji i Švicarskoj. Bogati Rusi indirektno su našem savezu nudili milijune eura stimulacije, a našim igračima mercedese po vlastitom odabiru.

Komentari 2

NI
Nixon
11:37 14.10.2009.

Pretpostavljam da je ovaj članak kritika okruženja u kojem živimo. Međutim, i u ovoj kritici se novinar prostituira upravo metodom koju ironizira (\"I dodatni džeparac da si može kupiti ispite koji mu budu slabije išli.\") na način da je spojioo ovaj tekst sa jednom od dvije stvari s kojom jedino može postići - ili nogomet, ili guzice i sise.

VL
PS
punisher-sb
12:06 14.10.2009.

kakav glup tekst,a ni novinar ne zaostaje puno

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.