Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRATE GA

Austrijski 'tajkun' želi najmlađeg strijelca u povijesti Prve HNL

27.04.2021.
u 09:00

Austrijski klub ulaže puno novca u dovođenje mladih talenata, a sad, eto, želi dovesti i Roka kao ulog u budućnost.

Roko Šimić prošli je tjedan s dva pogotka u pobjedi protiv Varaždina postao najmlađi strijelac u HNL-u u povijesti Lokomotive. Potvrdio je time veliki talent o kojem se već neko vrijeme piše, a koji je primijetio i RB Salzburg.

Vodeća momčad austrijskog prvenstva prati Šimićeve nastupe, a, prema pisanju tamošnjih medija, ozbiljno je zainteresirana za njegovo dovođenje.

Štoviše, Kleine Zeitung piše da je Roko, uz oca Darija, bio gost na utakmici protiv Wolfsberga, koju su pratili u društvu sportskog direktora Christopha Freunda. Austrijski klub ulaže puno novca u dovođenje mladih talenata, a sad, eto, želi dovesti i Roka kao ulog u budućnost.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije