Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MANJI INCIDENT

Austrijski specijalci uletjeli na tribinu s hrvatskim navijačima, zna se i zbog čega

Policija intervenirala na tribini s hrvatskim navijacima
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/8
25.09.2022.
u 23:31

Desetak minuta prije kraja utakmice došlo je do čarki na tribini s hrvatskim navijačima. Intervenirali su specijalci koji su u jednom trenutku primjenili i silu razdvojivši našu manju navijačku skupinu.

Hrvatska nogometna reprezentacija svladala je u Beču Austriju s 3:1, osvojila skupinu i plasirala se na Final four Lige nacija.

A vatreni su igrali u domaćinskoj atmosferi budući da je na tribinama bilo više od 20 tisuća naših navijača. Hrvati su od rana jutra okupirali Beč, a sjajna atmosfera se s ulica preselila na tribine. Hrvatski su navijači od prve minute bodrili vatrene i na kraju s njima proslavili ovu veliku pobjedu.

Bio je tu i jedan manji incident. Desetak minuta prije kraja utakmice došlo je do čarki na tribini s hrvatskim navijačima. Intervenirali su specijalci koji su u jednom trenutku primjenili i silu razdvojivši našu manju navijačku skupinu.

Njih dvadesetak ušlo je u jedan sektor i nastala je strka. Srećom, sve je trajalo vrlo kratko i naši navijači okrenuli su se slavlju... 

>> VIDEO: Navijači na ulicama Beča uoči utakmice Austrija-Hrvatska

Komentara 40

DO
doberdedec
07:41 26.09.2022.

To nisu hrvatski navijači, već ne odgojena i ne kulturna bagra. Probisvijet.

GI
gira
23:43 25.09.2022.

dvadesetak jovanovićevih navijača došlo "navijat".

DU
Deleted user
00:44 26.09.2022.

Izazvala torcida...Orjunasi, mrzitelji HRe. Sjecam se jednog konobara koji me sluzio u Splitu-dalmoš-za vrijeme sj. prvanstva u Rusiji i koji mi je rekao za nasu repku: "dabogda sve izgubili". Kako to nazvati nego: Orjunas!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije