Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEĆ RAZGOVARALI

Ova reprezentacija želi da ih Bilić vodi na SP-u u Rusiji!

Bilić i Moyes
Foto: Press Association/Pixsell
1/5
08.01.2018.
u 08:56

Bilić nije jedini kandidat za klupu, Australci su razgovarali i sa sportskim direktorom Leipziga Ralfom Rangnickom te Talijanom Giannijem Di Biasijem.

Australski nogometni savez i dalje je u potrazi za čovjekom koji će ih voditi na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, a među kandidatima za klupu je i bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić.

Goal doznaje da je predsjednik Socceroosa David Gappop već obavio razgovor s Bilićem, koji bi tako dobio priliku prvi put voditi neku reprezentaciju na svjetskom prvenstvu jer s Hrvatskom nije izborio Južnu Afriku 2010.

Bilić i Moyes
1/8

No, Bilić nije jedini kandidat za klupu, Australci su razgovarali i sa sportskim direktorom Leipziga Ralfom Rangnickom te Talijanom Giannijem Di Biasijem. Kandidati su domaći stručnjaci Graham Arnold i Tony Popović.

Odluka tko će na klupu će se znati sredinom veljače, a Australci su u Rusiji u skupini s Francuskom, Peruom i Danskom.

Komentara 2

Avatar Joejordan
Joejordan
16:54 08.01.2018.

Koji spektakularan naslov a kad ono oni razgovarali s njim i pet njih.

Avatar Ironman0105
Ironman0105
06:47 06.02.2018.

Pa nije valjda lud...Kao prvo, sanse Australije da prodje Francusku i dansku zaista su mizerne, a cak i uspjeh na SP-u ne garantira apsolutno nista. Pa pogledajte samo nase nakon Francuske. Suker se vrnul na klupu Reala, Vlaovic nestal, Miki, Stimac i Bilic , Jarni, Asanovic, vrnuli se od kud su dosli za istu placu, Ladic se vrnul u Dinamo, ko i Prosinecki, Ciro ostal bez posla....Nikada SP nikome nije bio odskocna daska, nitko od njega nije posebno profitirao. Ostaju samo pobjednici i gubitnici. OK, i male banana drzave koje se raduju trecem mjesto kao mi, Svedska, Turska i sl....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije