Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATERPOLO
Povratak na članak

Australci nam očitali lekciju, ovakvom igrom nećemo do medalje

- Olimpijske igre su takve, svi su željni, “napaljeni”, motivirani. Nažalost, nismo bili pravi, a Australija je bila dobro pripremljena i organizirana. Mi stremimo nečem višem, a za to nam u sljedećoj utakmici treba pobjeda – kazao je Sukno.

Komentari 2

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
10:25 28.07.2021.

Australci nam očitali lekciju, ovakvom igrom ćemo do medalje jedino na pravi hrvatski naćin ako Sabor poput u slučaju EU arbitraže izglasa da ne priznaje MOK, suce na Olimpijadi u Tokiu i rezultat utakmice protiv Australije i da smo mi Hrvati več pobjednici OI 2020.

VL
Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
08:45 28.07.2021.

Pregazili nas i preplivali.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.