Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
S europskih terena

Aubameyang opet trese za Arsenal, Inter se raspucao

Arsenal
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
01.07.2020.
u 21:55

Nogometaši Valencije doživjeli su novi poraz izgubivši u 33. kolu Primere kod kuće od Bilbaoa s 0-2

Nogometaši Arsenala svladali su u 32, kolu Engleske lige Norwich s 4-0, a 50. gol u Premier ligi zabio je Gabonac Pierre-Emerick Aubameyang. 

Aubameyangov 50. gol stigao je zahvaljujući velikoj pogrešci vratara Norwicha Tim Krul, a Gabonac je kasnije zabio još jedan gol, dok su Granit Xhaka i Cedric Soares bili strijelci u pobjedi Arsenala. "Topnici" su sada sedmi s 47 bodova, dok je Norwich ostao zadnji s malim šansama za spas.

Nogometaši Evertona su kod kuće svladali trećeplasirani Leicester s 2-1. Evertonu su pobjedu donijeli Brazilac Richarlison i Islanđanin Gylfi Sigurdsson, dok je počasni gol za goste dao Nigerijac Kelechi Iheanacho.

Newcastle je kao gost s 4-1 svladao Bournemouth, koji je sve bliži ispadanju. 

U susretu 29. kola talijanskog nogometnog prvenstva Inter je na San Siru pobijedio Bresciju s čak 6-0, dok su Bologna i Cagliari odigrali 1-1.

Inter je rutinski stigao do pobjede protiv jednog od najvećih kandidata za ispadanje iz Serie A.

Golove za milanski sastav zabili su Ashley Young (5), Alexis Sanchez (20-11m), Danilo D'Ambrosio (45), Roberto Gagliardini (52), Christian Eriksen (83) i Antonio Candreva (88). Marcelo Brozović nije nastupio za Inter.

U drugom susretu Bologna i Cagliari su odigrali 1-1. Domaćin je poveo u posljednjim trenucima prvog dijela golom Muse Barrowa, a na početku nastavka izjednačio je Giovanni Simeone. Marko Rog je igrao cijeli susret za goste.

U utorak je vodeći dvojac Juventus i Lazio ostvario gostujuće pobjede. Juventus je slavio s 3-1 kod Genoe, dok je Lazio pobijedio Torino s 2-1.

Na ljestvici vodi Juventus sa 72 boda, Lazio na drugom mjestu ima 68 bodova, dok je Inter treći sa 64 boda.

Nogometaši Valencije doživjeli su novi poraz izgubivši u 33. kolu Primere kod kuće od Bilbaoa s 0-2. 

Valencija je prije dva dana otpustila trenera Celadesa, ali ni to nije pomoglo pa su "Šišmiši" trećim uzastopnim porazom pali čak na deseto mjesto, mada su prije stanke držali poziciju koja ih je vodila u Ligu prvaka. U drugoj utakmici Granada je kao gost slavila s 2-0 kod Alavesa, koji je sada u opasnoj zoni. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije