Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠEN CASTING

Atraktivna Brazilka natječe se za Miss sporta Hrvatske, poznato svih 16 finalistica

Miss sporta
Direkcija izbora
02.06.2022.
u 13:34

Prvi put na izboru nastupit će sportašica koja je rođena u Brazilu, bavi se plesom. U Zagrebu živi i radi već deset godina i odlično govori hrvatski.

U zabavnom centru Amazinga na Zagrebačkom velesajmu održan je posljednji od ukupno tri castinga za ovogodišnji izbor Miss sporta Hrvatske. Finale izbora održat će se 7. srpnja u hotelu Panorama, u gradu Prelogu.

Odabrano je 16 finalistica koje će se nadmetati za krunu najljepše, za nasljednicu tenisačice Borne Mohač, aktualne Miss sporta Hrvatske. Među finalisticama su koturaljkašica, gimnastičarka, plivačica, odbojkašice, plesačice, klizačica, košarkašica, nogometašica, atletičarke, ritmičarka i preponska jahačica.

Ove godine izbor slavi 30 godina postojanja. Zanimljivo je da je Miss sporta Hrvatske službeno bio prvi izbor ljepote u samostalnoj Hrvatskoj, održan je nekoliko mjeseci prije izbora Miss Hrvatske.

Najviše je pobjednica bilo iz Zagreba (16). Što se tiče sportova, najviše pobjednica treniralo je atletiku i odbojku – po četiri. Od sportova koji su ove godine zastupljeni nikad nije bilo pobjednice iz nogometa, koturaljkanja, klizanja i preponskog jahanja.

Prvi put na izboru nastupit će sportašica koja je rođena u Brazilu, bavi se plesom. U Zagrebu živi i radi već deset godina i odlično govori hrvatski. S obzirom na prijavljene sportove ovogodišnji talent show, u kojem svaka finalistica u 45 sekundi predstavlja sport iz kojeg dolazi, bit će jako zabavan.

Komentara 2

DU
Deleted user
21:08 02.06.2022.

Brazilka ,bavi se plesom.. I koja joj je poveznica s ovim izborom?

DU
Deleted user
14:21 02.06.2022.

Samba, samba ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije